1. Wandelen is een groot woord
  Ik kan lopen in huis zonder hulpmiddel en buitenshuis 100 tot 150 m met loopfiets
  Ik probeer dit zo lang mogelijk vol te houden
  Mijn mening is wat je niet gebruikt wordt alleen maar minder

 2. Ik kan wel wandelen maar de ellende begint daarna. Waar ik vorige zomer nog moeiteloos 7 kilometer wegstapte heb ik nu na 1,5 kilometer al zo’n pijn bij belasten dat ik me toch maar eens bij een fysiotherapeut gemeld heb. Ik wil zeker niet klagen want het kan altijd erger maar het MonSter beperkt me wel meer en meer.

 3. Ik kan ook wandelen,goed zelfs maar heb na 50 meter pijn aan mijn linkerbeen daar waar hij de heup ingaat.Dat kan zo erg worden dat ik niet meer op dat been kan leunen.
  Fysio heeft niets opgeleverd.
  Hetkenbaar voor iemand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.