Op Twitter laat ik je mijn leven met MS zien…

Erik Heijkoop

Op Twitter laat ik je mijn leven met MS zien, wie weet vind je dat mooi misschien..! De woorden van Erik Heijkoop. PPMS'er met een flinke achteruitgang. Lopen gaat bijna niet meer. Maar toch vindt Erik elke dag weer de kracht om te 'leven'!

Op Twitter laat ik je mijn leven met MS zien…

Op Twitter laat ik je mijn leven met MS zien, wie weet vind je dat mooi misschien..! De woorden van Erik Heijkoop. PPMS'er met een flinke achteruitgang. Lopen gaat bijna niet meer. Maar toch vindt Erik elke dag weer de kracht om te 'leven'!

Erik Heijkoop. MS patiënt en sinds oktober 2015 verwend Twitteraar. Hij deelt zijn leven op Twitter. Meer lezen over Erik? Ga naar @BeertjeBrult.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dagje strand deel 2 – Heimwee naar mezelf

Vandaag publiceren wij het 2e deel van de reeks uit 'Heimwee naar mezelf' van Rebecca. Heb je deel 1 gemist? Dit is altijd terug te lezen op onze site. Voor nu gaan we... › Lees meer

MS en een kort lontje

Na onze oproep betreffende MS en een kort lontje, krijgen we diverse verhalen binnen. Zo ook het verhaal van Donna. Zij schrijft over hoe ze in het leven staat, de dia... › Lees meer