Bucketlist. Wat is jouw mening?

Redactie

Wij zijn op zoek naar jouw mening! Wat vindt jij van de volgende stelling:

Bucketlist. Wat is jouw mening?

Wij zijn op zoek naar jouw mening! Wat vindt jij van de volgende stelling:

Sinds ik MS heb, houd ik een bucketlist bij!

En hoe ziet jouw bucketlist er uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jacques schreef:

  Met je beperkingen creatief omgaan is veel verstandiger dan zoiets modieus en onzinnigs achterna lopen als een b-list.
  Heb al meer dan 28 jaar MS en weet inmiddels echt wel waar ik het over heb.

 • Marloes Heemskerk schreef:

  In eerste instantie ging ik er een maken. Want stel je voor dat ik dingen niet meer kon doen in de toekomst. Al snel werd duidelijk dat de shub die ik gehad had meer lam legde dan ik verwacht had. Die toekomst was heden geworden en de lijst moest zo deprimerend aangepast worden dat hij verdween. Nu ….nu is er geen lange inhaal bucketlist meer…maar een kleine met 1 of twee wensen tegelijk. Ingekort , aangepast, in langzamer tempo en veel optimistischer omdat hij waarschijnlijk haalbaar is.

 • Geen geloof en toch bid ik

  Elke diagnose is anders. Ieder persoon ervaart de eerste diagnose op zijn eigen manier. Zo ook Marloes. Onlangs stuurde zij haar verhaal naar [email protected] met de ... › Lees meer

  MS. Wat is jouw mening?

  Vanaf heden zullen wij quotes/stellingen plaatsen op onze site waarbij we jullie willen vragen om hier op te reageren. Wat is jullie mening? Vandaag de eerste quote. ... › Lees meer