Bizarre uitspraken van naasten

Anna

Dit keer een verhaal op onze oproep over de bizarre uitspraken die worden gedaan. Een verhaal wordt toch gedeeld met ons. Hoe je leven van de top naar uitkering gaat lees je hier en dan vooral hoe de omgeving erop reageert..

Bizarre uitspraken van naasten

Dit keer een verhaal op onze oproep over de bizarre uitspraken die worden gedaan. Een verhaal wordt toch gedeeld met ons. Hoe je leven van de top naar uitkering gaat lees je hier en dan vooral hoe de omgeving erop reageert..

Na jarenlange worsteling om mijn (inmiddels aangepaste) werk vol te houden in combinatie met een huishouden en een peuter ging het echt niet meer.

Tijdens een zakenreis naar New-York kreeg ik een fikse terugval en ben ik direct terug naar huis gevlogen. Daar een paar weken rust gehouden en het werk weer voor halve dagen opgestart. Na enkele weken viel ik compleet uit.

In de daarop volgende 6 maanden was er geen verbetering merkbaar en in overleg met de bedrijfsarts heb ik de iva uitkering aangevraagd. Dit kwam niet uit de lucht vallen, ik was al ruim 3 jaar bezig om mijn werk aan te passen.

Het kwam niet uit de lucht vallen

De meest bizarre uitspraken die ik toen heb gehoord van mensen die heel dichtbij me staan waren:

‘Ik kan het niet geloven, een paar maanden geleden was je nog volledig aan het werk, nu kan je ineens niets meer? Heeft de arts wel goed onderzocht of je geen burn-out hebt?’

En op een familiefeest in de ochtend zei mijn tante; ‘het is dat ik beter weet, anders zou ik denken dat je de boel besodemieterd’. Dat was dan als compliment bedoeld omdat ik er zo goed uitzag.

Allemaal zeer pijnlijk en moeilijk omdat de ms soms zo onzichtbaar is.

 

Dit verhaal is onder een pseudoniem geschreven, de echte naam is bekend bij de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Harrold schreef:

    “Maar je zit dus nog niet eens in een rolstoel?”

  • Het genot van douchen

    Vandaag een verhaal van Niek over douchen. Het komt uit zijn boek #neveraboringdaywithMS wat hopelijk dit jaar nog uitgegeven wordt. Er werd een speciale zorgunit gepl... › Lees meer

    Saar: 5 tips voor MS’ers

    Op zoek naar verhalen, kwamen wij online de tips tegen van Saar. Een Belgische mademoiselle. Zij eet graag chips en popcorn. Is prachtig brildragend. En twittert op he... › Lees meer